Palautteen pyytäminen, vastaanottaminen sekä sen hyödyntäminen on aina ollut minulle ammatillisesti tärkeää. Lempeän ajatuksen myötä pyydän palautetta säännöllisesti. Olen todella kiitollinen siitä kuinka syvällisesti ja avoimesti asiakkaani antavat palautetta. Arvostan sekä kunnioitan jokaista saamaani palautetta äärimmäisen paljon!❤️
-päivi


Asioitani on käsitelty huolellisesti ja asiantuntevasti. Tämä terapia (ratkaisukeskeinen lyhytterapia) on ollut hedelmällinen maaperä löytää ratkaisuja sekä käytännönläheisempiin että abstrakteihin, mielen ongelmiin. Minua on auttanut avautumaan, kasvamaan ihmisenä ja löytämään luottamusta itseen ihanan kannustava ilmapiiri ja terapeutin välittömyys, avoimuus ja todellinen välittäminen. Ehkä parasta kaikessa on ollut terapeutin aito vastaaminen tunteisiini. Hän on innostunut kun innostun jostain, ottaa vakavasti kun olen ahdistunut tai masentunut, iloitsee valtavasti kun onnistun jossain tai minulle tapahtuu jotain hyvää. On silti tarkka ja asiallinen, toisin sanoen kirkas ja hyvä peili.

Nainen 46 v

Käsitykseni terapiassa käymisestä ja sen tuloksista on muuttunut lyhytterapiajakson aikana merkitsevästi. Kun olin tavannut Päiviä reilut viisi kertaa aloin ymmärtämään, ettei tässä prosessissa ole kyse muuttumisesta erilaiseksi ihmiseksi vaan siitä, että oppii hyväksymään itseään paremmin sellaisena kuin on. Hyväksymään omia heikkouksiaan sekä elämään niiden kanssa kimpassa. Ja tämän oivalluksen taustalla on Päivin ammattitaitoinen työskentely, joka on ohjannut itseäni aina uudestaan ja uudestaan hyväksynnän äärelle. Oivalluttavat kysymykset, havainnollistavat piirustukset sekä arkeani helpottamaan osoitetut työkalut ovat olleet kaikki niitä kullanarvoisia asioita, joiden avulla Päivi on ohjannut minua prosessissani oikeaan suuntaan.

Nainen 25 v

”Kanssasi on turvallista olla. Jo eka tapaamisen jälkeen tuli tunne, että toivoa todellakin on. Rentouttavaa kun voin olla oma itseni. Ja tämä tilahan (työhuone) on vaan niin kertakaikkisen ihana.”

Nainen 30 v