Mikä on tärkeintä tänään ?

Mikä on tärkeintä tänään?

Rakastan merta, mutta tulen äärimmäisen helposti merisairaaksi. En lähde aamulla käyntiin ilman vahvaa kahvia ja kylmää suihkua. Minulta löytyy takkien taskuista ja reppujen pohjilta aina vähintään yksi huulipuna. Toteankin huomattavan usein; ”Odota, laitan huulipunaa jotta voin keskittyä.”  Tukkani on lähes aina kampaamaton ja täytän kalenterini mustalla kynällä (aina). Olen huomattavan hurmaavan teini-ikäisen Ipanan mamma ja maailman tuulissa matkaavan miehen juurruttava vaimo. Ammatti-identiteettini on erittäin vahvasti yrittäjyys. Lempeä ajatus on minun — Sinulle luotu.

Lempeä ajatus syntyi unelmasta. Unelmasta tehdä jotakin omien arvojen mukaista ja täysin oman näköistä. Tahtotilasta luoda matalan kynnyksen ammatillista keskusteluapua tarjoava yritys, joka panostaa laatuun, ammatillisuuteen, inhimillisyyteen sekä taipuu moneen (mutta ei katkea). Minulle Lempeä ajatus on minulle kuin käsin neulottu villatakki — se mahdollistaa lempeän kurittomuuden sekä luvan olla juuri tässä hetkessä. Uskon vahvasti siihen, että kehittäminen on jatkuvaa toiminnan parantamista. Olen nöyrä sen edessä, etten voi olla koskaan valmis.

Ymmärykseni siitä, etten voi olla koskaan valmis on minulle erittäin merkityksellistä. Kaikki muuttuu koko ajan. Asiat jäävät aina kesken. Olen opiskellut niin sairaanhoitajaksi kuin myös sosionomiksi (amk). Täydentänyt ammatillista osaamistani seksuaalineuvojan, seksuaaliterapeutin, mindfulness-tunnetaitovalmentajan, positiivisen psykologian asiantuntijan, psykofyysisen psykoterapian perusopinnoilla, ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin (sis.psykoterapeuttiset valmiudet) opinnoilla sekä lukemattomilla lyhyillä koulutuksilla. Ja parhaillani opiskelen työnohjaajaksi. Keskeneräisyys mahdollistaa minulle kasvun ja kehittymisen. Mahdollisuuden kohtaamisiin, joissa minä en todellisuudessa tiedä mistään mitään.

Se, että saan Lempeän ajatuksen myötä mahdollistaa ”Mutkatonta ja merkityksellistä hyvän (työ)elämän etsintää — ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, seksuaaliterapiaa ja työnohjausta”, on minulle tärkeintä tänään sekä tulevaisuudessa.

Lempeällä ajatuksella,

päivi

Vastaa